No, miulle huomautettiin jo tuosta timantista, mutta tässä osassa ehkä on niitä jopa enemmän. Yritän nyt hieman etsii sitä koodia(timantin poistoon). Jos joku lukija tietää sen koodin niin voisiko joku siitä hihkaista. Hyviä lukuhetkiä!

1395975.jpg

Kun Mel heräsi (muistanette viime osan nukkumisen) Hän meni oitis tekemään aamiaista. Eilinen kiinalainen oli saanut Meli vatsan sekaisin.

1395969.jpg

-Mums, mums. Kunpa löytäisin tänään sen miehen! En kestä enää tätä yksinäisyyttä! Mel ajatteli syödessään paahtistaan.

1395983.jpg

Kun Mel oli syönyt aamiaisensa, hän meni hakemaan lehteä. -Onpa täällä kylmä kun sataa. hehee! Mel viisasteli.

1396060.jpg

(anteeksi tuo selvä timantti!) Lehden Mel haki lähinnä siksi, että hänen oli pakko hankkia töitä! Hänellä oli "huimat" 76-simoleonin varat. -Hmm...mitä jos aloittaisin merentutkinnalla..tai  koomikkona? Mel mietti. Koko lehden selattuaan hän päätti hakea merentutkinta uralle.

1395977.jpg

Mutta ennenkuin hänen ensimmäinen työvuoro ehtisi alkaa, olihan siihen"enää"11-tuntia, Mel halusi lähteä saamaan miehen. Huom: saamaan, ei etsimään. Sitä varten hänen oli pakko kaunistautua. Tässä vaiheessa pyydän anteeksi sitä, että tässä tarinassa ukkelini tyyli saattaa joidenkin mielestä vaihtua liian tiuhaan tahtiin.

1395989.jpg

Tässä on hänen uudet hiuksensa, ja kuten huomaatte ne ovat rastat. Mel halusi koettaa miltä hanen uusi työasu näyttää hänen yllään, joten hän testasi sitä.

1396029.jpg 

Mel halusi tietää onko kaupungilla kenties jotain komeita räppäri miehiä. Senpä takia hän laittoi ylleen hieman rap henkiset vaatteet.

1396043.jpg

Ennenkuin Mel häippäisisi, hän katsoi vielä yhden kauhuelokuvan. Huomatkaa kauhistunut karjaisuilme.

1395992.jpg

-No, joko se loppui? Mel sanoi tyytymättömänä siihen että elokuva loppui, kun ihmissusi kuoli.

1395970.jpg

Kun Mel oli päässyt vihdoin sitten lähtemään modernin taiteen museoon, häntä tuli eräs nainen pyytämään vauhdin antajaksi keinumiseen.

1396072.jpg

Kunnes vanha nainen oli ollut kyllästynyt keinumiseen, Alkoi Mel räpätä. Laulu taidoillaan hän halusi tehdä vaikutuksen joka ikiseen mieheen, ja kun kaikki miehet olisivat paikalla, tarvitsisi Melin vain valita niistä paras. No, se oli vain toive ajattelua. Ainoastaan yksi mies tuli siihen Melin laulua kuuntelemaan. Ja sekin oli tuo taaempana sinisissä shortseissa keimaillut pitkänenäinen mies.

1396031.jpg

Mutta sitten, kesken Melin räppimeiningin, tuli museoon Viktor Auvola. Vaikka miehessä ei ole pätkääkään mitään rap meininkiä, Sulatti se silti Melin sydämmen.

1395987.jpg

Mutta kun Mel oli menossa miehen luo kysymään hänen ikäänsä ja jne, väläyttikin mies hänelle leveän hymyn! Siitä hetkestä lähtien Mel tiesi hänen olevan se oikea.

1395988.jpg

Pian jo hurmailtiinkin täydessä terässä. Mel oli korviaan myöten rakastunut Viktoriin. Viktorkin oli jo ihastus-sydämen saanut.

1395978.jpg

Sitten Mel hieroi Viktoria. Tulihan se Melinkin sydän sieltä.

1396039.jpg

Sitten olikin jo Viktorin aika lähteä. Mel oli onnellinen hyvästellessään Viktorin, sillä samalla he olivat vaihtaneet puhelin numeroita.

1395971.jpg

Pian Melkin päätti lähteä.  Tuo mies tuolla taustalla näyttää huvittavalta. Ilmeisesti ei pidä Melistä...

1395967.jpg

Kun Mel oli kotona, oli jo aika lähteä töihin. Hiukset hän leikkautti matkalla kotiinsa, siksi koska rastat eivät olisi muuten lähteneet.

1395995.jpg

Mutta juuri kun Mel oli lähtemässä kimppakyytiin, hän huomasi eräässä nurkassa torakoita!-Suihk, suihk! Siitäs saatte senkin tuholaiset! Mel huusi itsekseen.

1396001.jpg

Kun Mel oli päässyt töistä, ylennyksen kera, hän kutsui Viktorin luokseen. Hän halusi vihdoin kertoa tunteensa.

1396069.jpg

Illan kuluessa suudelmatkin jo vaihdettiin.

 

No, mitä piditte? Tykkäsittekö? Kommenttia! ja se timantti koodi, jos löydätte, kommatkaa! =D